Skip to content

Overzicht cursussen

Donderdag 12, 19 en 26 september, 10 en 17 oktober 2024 14.00-20.30 uur.

Praktisch werken met ActionTypes® najaar 2024.

Het herkennen en begrijpen van persoonlijke voorkeuren speelt een belangrijke rol in de sa­men­werking tussen mensen. Er ontstaat begrip voor de beleving en het handelen van de ander. De paradox is dat we hierin alleen slagen als onze eigen kernbehoeften voldoende worden gevoed. De deelnemer spoort deze voorkeuren op en zet ze in voor persoonlijke ontwikkeling, zelfinzicht, training en coaching. 

Deze 5-daagse leergang is geschikt voor coaches / trainers / professionals in de sport / begeleiders / docenten in  de sport, het (speciaal) onderwijs, fysiotherapeuten, de zorg, HRM en bedrijfsleven. 


Donderdag 21 en 28 november 2024 14.00-20.30 uur.

Opsporen en het praktisch toepassen van Diepe Motivationele Drijfveren® najaar 2024.

In twee dagen leer je de belangrijkste motivationele principes, hoe deze door middel van een aantal motorische testen bepaald kan worden en hoe je deze inzet voor coaching. Een eye-opener als het om afstemming op motivationele behoefte van de persoon gaat. 

Deze 2-daagse cursus is geschikt voor coaches / (personal)trainers / professionals in de sport / begeleiders, (lichamelijke opvoeding) docenten /leraren, het (speciaal) onderwijs, fysiotherapeuten de zorg, HRM en bedrijfsleven.


Zaterdag 14 december 2024

ActionTypes Uitwisseling Platform (ATUP) 2024

Het ATUP is het uitwisselingsplatform voor mensen die zich verdiept hebben in de ActionTypes benadering. De deelnemers krijgen updates over de nieuwste ActionTypes inzichten en ontwikkelingen.