Skip to content

Overzicht cursussen

vrijdag 1 en 8 december 2023 van 19.00-22.00.

Atleetvoorkeuren. Maatwerk in looptraining op basis van individuele motorische voorkeuren najaar 2023.

Maak op een inspirerende manier kennis met de praktische toepassing van de individuele motorische voorkeuren die bij mensen aanwezig zijn. Wat is de betekenis voor individuele (techniek)scholing en fysieke training? Het gaat om de nuances van het leveren van maatwerk. Voorkennis van de Action­Types benadering is niet noodzakelijk. 

Deze 2-avonden cursus is geschikt voor sportcoaches, (personal) trainers, fysieke trainers en fysiotherapeuten.


donderdag 7, 14 december 2023 van 14.00-20.30.

Opsporen en het praktisch toepassen van Diepe Motivationele Drijfveren® najaar 2023.

In twee dagen behandelen Bennie en Michiel de belangrijkste motivationele principes, leren ze je hoe deze door middel van een aantal simpele testjes bepaald kunnen worden en hoe je deze inzet /coacht. Een eye-opener als het om afstemming op de persoon gaat. Be like me speelt geen rol meer. 

Deze 2-daagse cursus is geschikt voor coaches / (personal)trainers / professionals in de sport / begeleiders, (lichamelijke opvoeding) docenten /leraren, het (speciaal) onderwijs, fysiotherapeuten de zorg, HRM en bedrijfsleven.


Zaterdag 16 december 2023

ActionTypes Uitwisseling Platform (ATUP) 2023

Het ATUP is het uitwisselingsplatform voor mensen die geïnteresseerd zijn in de ActionTypes benadering. De inhoud gaat daar verder waar de leergang als basisopleiding stopt. Er is een in onze ogen een veelzijdig en boeiend programma.


Donderdag 7, 14 en 21 maart en donderdag 4 en 11 april 2024

Praktisch werken met ActionTypes® voorjaar 2024.

Het herkennen en begrijpen van persoonlijke voorkeuren speelt een belangrijke rol in de sa­men­werking tussen mensen. De paradox is dat we hierin alleen slagen als onze eigen kernbehoeften voldoende worden gevoed. In deze leergang spoort de deelnemer deze voorkeuren op en zet ze in voor persoonlijke ontwikkeling, zelfinzicht, training en coaching. 

Vanuit deze invalshoek is het een bijzonder geschikt hulpmiddel voor toepassing binnen de sport, het onderwijs, de zorg, alsmede binnen private en publieke organisaties, vanuit de rol als coach, docent, hulpverlener of leidinggevende. 


Donderdag 6 en 13 juni 2024

Opsporen en het praktisch toepassen van Diepe Motivationele Drijfveren® 'zomer 2024.

In twee dagen leer je de belangrijkste motivationele principes, hoe deze door middel van een aantal simpele testjes bepaald kunnen worden en hoe je deze inzet /coacht. Een eye-opener als het om afstemming op de persoon gaat. 

Deze 2-daagse cursus is geschikt voor coaches / (personal)trainers / professionals in de sport / begeleiders, (lichamelijke opvoeding) docenten /leraren, het (speciaal) onderwijs, fysiotherapeuten de zorg, HRM en bedrijfsleven.